AndyHandy ja muut tuotteemme

Voit tilata kaikkia tuotteitamme haluamasi määrän tilauslomakkeen kautta. Katso AndyHandy-vesiannostelijan asennusohje.

OmaMökki messut!

Olemme OmaMökki 18 messuille (Kevätmessut 18) To 12. -- Su 15.4.2018
Halli 7, Osoite: Huussikortteli 7e100

Tule ostamaan AndyHandy ja säästät postituskulut. Meillä on myös
yllätystarjouksia!! TERVETULOA!!

Suosittele meitä

AndyHandy

Andyhandy on annostelija, jonka voit asentaa astian pohjaan ja saat helppokäyttöisen käsipesulaitteen. Se on kestävää laatua ja toimii vuodesta toiseen. AndyHandy ei ruostu.


AndyHandy annostelija – Tee itse käsienpesulaite!

Napauta kämmenselällä annostelijan keskitappia ylös, niin saat annoksen vettä. Veden tulo loppuu hetken päästä itsestään, kun tappi napauksen jälkeen putoaa alas lähtöasentoon. Käsien kevytpesuun riittää 3-4 napausta parin sekunnin välein.

AndyHandy -annostelijan nerokkaasta rakenteesta johtuen käsipesulaite on vesipihi, mutta silti tehokas.

TEE SE ITSE juokseva vesi

AndyHandy käsipesulaite sopii paikkaan, missä ei juoksevaa vettä ole saatavilla. AndyHandy on kätevä käsipesulaite mökille, puuceehen, puutarhaan tai vaikka kesäkeittiöön. AndyHandy toimii vuodesta toiseen.

Käytä puhdasta vettä, äläkä anna käsipesulaitteen jäätyä.

Älä käytä AndyHandya drinkkiannostelijana. Sitä ei ole valmistettu ja testattu tähän tarkoitukseen.

Hinta:

1 kpl 25,00 € + postituskulut 8,10 € = 33,10 €

2 kpl 50,00 € + postituskulut 8,10 € = 58,10 €

AndyHandy kokonaisuus A (AndyHandy + musta ämpäri setti)

Andyhandy on annostelija, jonka voit asentaa astian pohjaan ja saat helppokäyttöisen käsipesulaitteen. Se on kestävää laatua ja toimii vuodesta toiseen. Tässä paketissa mukana 1 kpl AndyHandy -annostelija sekä 10 litran musta muoviämpäri + musta kansi (valmiiksi rei’itetty pesulaitteelle), jossa pesuvesi lämpenee nopeasti auringon vaikutuksesta...

Hinta: 30,00 € + postituskulut 8,10 € = 38,10 €

AndyHandy kokonaisuus B (AndyHandy + galvanoitu ämpäri setti)

Tässä paketissa mukana 1 kpl AndyHandy -annostelija (erillispakattu) sekä Rautaruukin galvanoidusta pellistä pohjanmaalaisen pläkkisepän tekemä 7 litran galvanoitu peltiämpäri. Kannessa on syvä reuna, joten se pysyy paikoillaan tuulellakin. Sangassa on vekki, jotta ämpäri roikkuu tasapainoisesti.

Hinta: 60,00 € + postituskulut 8,10 € = 68,10 €

Hyttyssavuastia

Mainio kotimainen innovaatio. Hyttyssavukierukka palaa turvallisesti astiassa. Savu tulee ulos kannen rei’istä ja luo samalla taianomaista tunnelmaa. Hyttyssavuastia on tyylikäs. Se on Pohjanmaalaisen läkkisepän käsityönä valmistama. Raaka-aineena Rautaruukin galvanoitu pelti. Osta itselle ja lahjaksi!

Halkaisija: 130 mm + kahva n. 20 mm Korkeus: 45 mm + kannen kahva n. 20mm

Hinta:

1 kpl 13,00 € + postituskulut 8,10 € = 21,10 €

2 kpl 13,00 € + postituskulut 8,10 € = 33,10 €

3 kpl 13,00 € + postituskulut 8,10 = 45,60 €

Kassikoukku

Kassikoukku naisen paras ystävä?

Tytöt, tässä on tuote jolle on taatusti käyttöä matkoilla, ravintoloissa, teatterissa, elokuvissa jne. Enää sinun ei tarvitse laittaa omaa kaunista laukkuasi likaiselle lattialle tai taaksesi tuolin karmille, vaan voit pitää sen tyylikkäästi näkyvillä edessäsi. Näin laukkusi on myös turvassa pitkäkyntisiltä. Hyvin suunniteltu kassikoukku taittuu litteäksi ja se on helppo kuljettaa mukana kassissa. Kun otat sen esiin, taitat vain kolikkomaisen pyöreän osan tasoksi pöytään siten, että kuminen puoli on alaspäin. Näin kassikoukku pysyy tukevasti paikallaan. Kassikoukku on testattu 6 kg painolla ja todennäköisesti se kestää enemmänkin. Voit olla varma, että tuttavasi haluavat myös samanlaisen trendikkään koukun. Kassikoukku myydään mustassa, elegantissa samettipussissa.

Hinta:

1 kpl 13,00 € + postituskulut 8,10 € = 21,10 €

2 kpl 13,00 € + postituskulut 8,10 € = 33,10 €

3 kpl 13,00 € + postituskulut 8,10 € = 45,60 €